WELKOM IN CHAMPAGNAT

Champagnat is een basisschool in de levendige Helmetwijk in Schaarbeek. De school biedt kwaliteitsvol Nederlandstalig onderwijs aan voor kleuters en leerlingen van de lagere school.

Ook achter de schoolmuren bruist de dynamiek van de wijk verder. De nieuwe speelplaats met moestuin, spelotheek, avonturenplek en wilgenhut biedt kinderen een zee van ruimte om te rollebollen, te ontdekken of gewoon fijn samen te zijn in een groene omgeving.

Champagnat is een kleinschalige school waar kinderen, ouders en leerkrachten samen onderwijs maken. We werken vanuit een pedagogisch project waarin we ieder kind de best mogelijke kansen geven. We doen dit met groot respect voor ieders eigenheid.

Wil je ons beter leren kennen? Blader verder op deze website of neem een kijkje op onze facebookpagina Champagnatschool Schaarbeek.

No events found

GVBS CHAMPAGNAT